FULL MOTION

Det här blir bara roligare och roligare..


Igår flög jag och Daniel vårt andra pass (av 27). Stora skillnaden mot förra gången var att vi flög med motion. Det innebär helt enkelt att simulatorn rör sig. Simulatorn står på sex stycken hydrauliska ben som gör att simulatorn rör sig och beter sig som om det vore ett riktigt flygplan. Det är rätt stor skillnad mot att inte ha någon motion på. Vi flög in i lite turbulens igår och det kändes precis som det gör på riktigt. Likadant när vi landade så var det samma känsla som om vi skulle ha gjort det på riktigt. Som sagt, pass nummer två skilde sig inte speciellt mycket från första. Handlade mest om att lära känna maskinen. Plus att på detta passet övade vi även på att göra Go-Around, vilket är när man av någon anledning drar på strax innan landning.

Kommentarer
Postat av: Kristin

Hej darling! Kul att läsa lite här hur det var igår, det blir ju inte att vi kan prata så mycket när du flyger dessa tiderna ; ). Det låter coolt det där med motion.. Go around måste varit det vi gjorde när vi skulle landa efter Teneriffa? Och up´n´go..det är grejer det ; ). Puss.

2009-10-27 @ 18:48:31
Postat av: Karin o Börje

Det låter som om du tycker det är riktigt kul med flygning. Här hemma är det sig likt. Vi jobbar vid varsin dator och David läser eller räknar tror jag. Ha det så gott! Kramar från oss!

2009-10-27 @ 22:19:28
Postat av: Mulle

Hallå på er Rådesjöare!

Jaa du gumman, svårt att hinna med att prata, men du kommer ju upp imorgon :-) menar du att vi gick omkring på Teneriffa?



Skoj är det allt, känner mig mer och mer "hemma" i cockpit.. Hälsa till alla på SIlverhjelmsvägen!

Kramar på er!

2009-10-28 @ 11:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0