SEMESTER

För er som är kvar och läser så har jag varit på semester under två veckor. Har varit i landet Over There och hälsat på en kompis som bor i Chicago. Vi passade på att flyga över till Las Vegas också för den delen. Resan var tokigt rolig och jag kan rekommendera både Chicago och Las Vegas. Men räkna inte med att inte göra av med pengar i Sin City! :-) Personligen tycker jag att Las Vegas är en riktigt häftig stad, hotellen är gigantiska och nästan varje hotell har sitt eget köpcenter. Ett hotell, the Venician, är uppbyggt som Venedig med en kanal och gondoler.. inomhus! Ett annat, Luxor, är uppbyggt som en pyramid och har en sfinx utanför.
Vi flög med Delta från Amsterdam över till Detroit och sedan vidare till Chicago. Från Göteborg flög vi med Ryan Air och min åsikt är väl att det märks att det BARA handlar om att tjäna pengar och att försöka sälja på en så mycket crap som möjligt!! haha...
För övrigt så är jag fortsatt ledig juli ut och vad som händer efter det återstår att se, bolaget har just nu genomgått lite förändringar med nedskärningar och med kommande flytt till Jönköping. Spännande att se var det hela slutar någonstans!
The Chicago skyline from the beach.
Chicago skyline från en av stadens stora stränder!
the Luxor hotel, picture taken från THEHotel!
Luxor hotell. Bilden är tagen från THEHotel´s bar på 64:e våningen
slotmachines at the Mandalay Bay hotel
Självklart måste man spela när man är i Vegas
Cockpit in the EMB 175
Obligatoriska flygbilden - EMB 175 cockpit. För övrigt flyger jag första klass :-)

MIDSOMMAR

Nu har det i och för sig gått ett tag sedan midsommar men jag tänkte dela med mig av lite bilder från en riktigt svensk midsommar i dalarna!

"Gropen" i Leksand, mycket folk var det som tittade på

Här reses det. Jag står lite till höger i bild och försöker hjälpa till

Snart är den 25 meter långa midsommarstången helt uppe

Klart, med den obligatoriska dansen runt midsommarstången

En liten dalkulla så klart!

Dalaidyllen Västanvik i vackert kvällsljusLONG TIME NO...

Nu har det verkligen gått lång tid sedan jag skrev något här. Om jag uttrycker mig milt så har det varit otroligt mycket sedan mitt senaste inlägg. Det har varit mycket flygning, var borta över midsommar, idag har jag gjort Human Factors tentan (som jag hoppas gick bra) och en hel del resande mellan olika orter mm.
Midsommar firade jag i Dalarna. Kan har varit den absolut bästa midsommar hittills. Där vet man hur det ska firas och är fullt av traditioner. Fick till och med äran att vara med att resa den 25 meter höga midsommarstången i Leksand, med en publik på nästa 15000 pers som tittade på och jublade när vi hade rest den, mäktigt måste jag säga!

Dock så är det ganska turbulent inom regionalflyget och kanske framför allt Avia. Som det ser ut nu kommer DAT att ta över visa linjer från Avia i Skyways räkning. Detta påverkar så klart kommande flygningar. I dagsläget vet jag inte hur detta i realiteten kommer att påverka mig. Under kommande dagar visar det sig säkert.

Ska försöka lägga upp lite bilder från gångna veckan inom kort.
Men nu har jag semester jag ska resa bort en sväng på lördag, närmare bestämt det stora landet i väst.RSS 2.0